Kære Puk
Middagsgæster er blevet en plage
Ingredienser til humus
(10 portioner humus)
250 g kikærter
0,5 dl rapsolie
3 store fed hvidløg
2 spsk. saft fra 1 citron
1 spsk. salt
1 dl vand
Humus - Sådan gør du
1. Kikærterne stilles i blød i koldt vand ca. 24 timer. Der skal være rigeligt vand, da de svulmer op til mere end dobbelt størrelse - det betyder også, at skålen skal være stor.
2. Vandet hældes ud, og de skylles i koldt vand.
3. Efter iblødsætning koges ærterne 1 time i nyt vand.
4. Ærterne blendes sammen med de øvrige ingredienser samt vand, indtil konsistensen passer. Humus bør have en konsistens som rørt kagedej.
5. Din humus smages til.
Humus kan anvendes som smørepålæg, frokostret, som supplement til hovedret eller som dip.
Madopskrift: Lisa Bolting, diætist
FAMILIE JOURNALS SLANKEKLUB
Med Familie Journals Slankeklub kan du tabe op til 1 kilo om ugen.
Du bliver vejledt af din personlige diætist, og du får mulighed for at få vejledning i motion af din egen personlige træner.
Meld dig ind i Familie Journals Slankeklub her. (link fjernet)
Energi-information pr. portion humus
Energi 130 kcal / 544 kJ
Fedt 6 g
Kulhydrater 16 g
Protein 6 g
Alkohol 0 g
Kostfibre 4 g
Find flere slankeopskrifter i Familie Journals Slankeklub
Prøv også:
Cremet broccolisuppe
Laksewraps
Kogt kylling med peberrodssauce