Klar med 20.000 påskeæg

Søndag, 24. april 2011
af Redaktionen
Tina har for tredje år søgt om tilladelse til at gemme gavekort til chokoladepræmier i Frederiks¬berg Have
Foto: Tina Løkke
Foto: Tina Løkke

Af Ole V. Hansen

Tina Jacobsen drømmer om engang at skabe et chokolademuseum med alle de historiske detaljer, som ældre kunder kan berette om butikken "Frederiks¬berg Chokolade" på Frederiksberg Allé, som åbnede i 1923, og som Tina over¬tog i 1996. Netop nu har hun og fem ansatte dog rigeligt at se til med fremstillingen af 20.000 påskeæg. Fra de helt små med marcipan og nougat til de store prydet med girafmønstre og med fyldte chokolader indeni. Påskelør¬dag har Tina for tredje år søgt om tilladelse til at gemme gavekort i Frederiks¬berg Have, hvor de heldige kan vinde chokoladepræmier.

Læs også:


Kim i
en størrelse
346

Valentin og
farfar går
teatervejen

Birgit strikkede
Bamse og Dukke
Lise