Kære Puk
Skal fotos af hans kone stå fremme?
(3 portioner)
300 g rødbede
1 ds. kikærter
½ rødløg
1 bdt. mynte
1 bdt. persille
½ spsk. olie
3 spsk. rød balsamicoeddike
1 spsk. citronsaft
1 tsk. fintrevet citronskal, usprøjtet
1 tsk. sukker
1 tsk. dijonsennep
Salt og peber
TIP
Du kan at koge kikærterne selv i stedet for at købe dem færdigkogte på dåse. Så skal du kun bruge ca. 150 g rå kikærter til 3 portioner. Kikærterne skal ligge i blød i rigeligt koldt vand i mindst 8-10 timer, hvorefter de koges ca. 45 min.
Salaten passer rigtig godt til lam og kylling. Den er perfekt som tilbehør til et aftensmåltid. Da salaten indeholder kikærter, skal der ikke spises kartofler, ris eller pasta sammen med.
Rødbederne skrælles og rives. Vandet hældes fra kikærterne. De skylles og afdryppes i en si. Løget skrælles og hakkes meget fint. Persille og mynte skylles og hakkes, gem et par kviste til pynt. Revet rødbede, hakkede løg, kikærter og krydderurter blandes i en skål. Olie, balsamicoeddike, citronsaft, citronskal, dijonsennep, sukker samt salt og peber røres til en marinade, som hældes over grønsagerne. Det hele blandes, og der pyntes evt. med et par krydderurtekviste.
Slankeopskrift: Familie Journals Slankeklub
FAMILIE JOURNALS SLANKEKLUB
Med Familie Journals Slankeklub kan du tabe op til 1 kilo om ugen.
Du bliver vejledt af din personlige diætist, og du får mulighed for at få vejledning i motion af din egen personlige træner.
Meld dig ind i Familie Journals Slankeklub her. (link fjernet)
Energi-information pr. portion
Energi 236 kcal/985 kJ
Fedt: 4 g
Kulhydrater: 33 g
Protein: 9 g
Kostfibre: 11 g
Find flere slankeopskrifter i Familie Journals Slankeklub
Prøv de andre lækre madopskrifter:
Laksesalat med æg
Skagentoast a la Letvægterne
Rødbedesalat med æble peberrod