Fisketarteletter med asparges og rejer
(4 pers.)
30 min.
225 g torsk
1 skalotteløg
1 spsk. hvedemel
1 æg
1 spsk. klippet dild
1 tsk. groft salt
1 l fiskebouillon
2 spsk. smør
2 spsk. mel
1 spsk. citronsaft
1 dl fløde 9%
Salt og peber
100 g grønne asparges
150 g rejer
12 tarteletter
Dild til pynt
Hak fisk og løg fint og rør det med mel, æg, dild og salt til en fin fars. Kog bouillonen op, form små boller af farsen og kog dem i bouillonen. Smelt smørret og rør melet i. Rør 2 dl af fiskebouillon i lidt ad gangen og lad stuvningen koge igennem. Bræk enden af aspargesene, skær dem i mundrette stykker og blancher dem let. Tilsæt citron, fløde, salt og peber og vend asparges, rejer og fiskeboller i. Lun tarteletterne og server dem fyldt med stuvningen og pyntet med dild.
Madopskrift: Kristina Marckmann
EN NY KØKKENREVOLUTION
Lékué dampboksen damper pasta, ris, gryderetter og supper hurtigt og nemt i mikroovnen. Et perfekt alternativ til gryderne. Boksen kan købes her (link fjernet)
Find flere opskrifter her...
Hjemmebagte tarteletter
Tarteletter med skinke og champignoner
Tarteletter med høns i asparges
Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)