Tarteletter med høns i asparges
(4 pers.)
15 min. + 25 min. kogetid
Ingredienser til tarteletter med høns i asparges
8 tarteletter
500 g hønsekød
Suppeurter som løg, laurbær, persille
150 g asparges (evt. fra glas)
30 g smør
30 g hvedemel
4 dl kogevand fra asparges og hønsekød
½ dl piskefløde
½ bdt. dild
Salt og peber
½ citron
Lidt salat til pynt
Tarteletter med høns i asparges - sådan gør du:
Kog fjerkrækødet i 25 min. med løg, laurbær og persille. Si suppen og skær kødet i mindre stykker. Kog asparges, hvis de er friske og ellers si lagen fra og gem enten kogevand el. lage. Del aspargestykkerne i mindre stykker.
Afbag smør med mel og spæd med kogevand og aspargesvand. Kog godt igennem i mindst 3 min. og smag til med salt, peber og piskefløde. Lige inden servering drysses med dild og smages til med citron, mens kød og asparges vendes i. Fyldes i tarteletterne, der lige lunes i ovnen i 10 min. ved 200°.
Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen
Flere gode forretter...
Kartoffelporresuppe med persille-pesto
Tapastallerken
Tarteletter med avocado og rejer