Kære Puk
Mormor kan ikke klare julemaden længere
(4 pers.)
2 afpudsede svinemørbrad
1 dl teriyaki-marinade
200 g friske spinatblade
1 mango
1 papaja
1 agurk
2 limefrugter
5 spsk. hvidvinseddike
1 spsk. honning
1 chili
Salt og peber
Hæld marinaden i en frysepose og kom mørbradene i posen. Sørg for, at mørbradene er dækket af marinaden. Lad dem trække en time i køleskabet. Steg en marineret svinemørbrad på grillen 10 min. på hver side.
Lad dem trække lidt og skær dem i skiver. Skyl spinaten og skær mangoen og papajaen i tynde strimler. Bland limesaft, eddike og honning sammen og skær chilien i tynde skiver. Smag en marineret svinemørbrad til med salt og peber.
Slankeopskrift: Familie Journals Slankeklub
Energi-information pr. portion
Energi 2376 kJ/568 kcal
Protein 50 g
Kulhydrater 38 g
Fedt 22 g
Kostfibre 7 g
Prøv de andre lækre madopskrifter:
Marinerede svinekoteletter med bønnesalat
Bøfsalat med femkorn
Frikadeller med svesker og spidskålssalat