Kartofler

Tirsdag, 22. juni 2010
af Redaktion
To slags kartofler på grillen
Foto: Catrine Mannerup
Foto: Catrine Mannerup

MARINEREDE GRILLKARTOFLER
(4 personer)

500 g små kartofler
16 marinerede hvidløg
4 spsk. friskhakket basilikum
Salt

Vask og tør kartoflerne og kom dem i en lille foliebakke. Bland kartoflerne med de marinerede hvidløg, hakket, frisk basilikum og drys med salt. Dæk foliebakken med alufolie og sæt den over gløderne, ca. 10-15 cm fra gløderne i ca. en halv time. Vend kartoflerne undervejs.
Pr. pers.: 742 kJ (177 kcal)

KARTOFLER PÅ SPID
(4 personer)

500 g kartofler
2 spsk. olie, f.eks. olivenolie
Salt
4 grillspid

Vask og kog kartoflerne med skræl i ca. 10 min. Fordel kartoflerne på 4 spid. Pensl med olie og drys med salt. Grill kartoflerne møre på grillen, ca. 10-15 min. Vend spiddene undervejs.
Pr. pers.: 661 kJ (158 kcal)

Slankeopskrift: Pernille Brøndum


Se gode grillmenuer her.

Prøv flere slankeretter fra Familie Journals Slankeklub...
Kartoffelfad
Sandwichpandekage
Små hapsere til sommerfrokosten