Kære Puk
Mormor kan ikke klare julemaden længere
Ingredienser til Leverpostej
200 g hakket skinkekød (maks. 12 g fedt/100 g)
400 g hakket lever
½ tsk. allehånde (el. f.eks. kardemomme)
½ tsk. peber
2 tsk. salt
50 g hvedemel
2 æg
200 g kartoffel, rå og revet
1 løg, revet
500 g champignoner
100 g kalkunbacon
TIP
Tilsæt evt. andre krydderier som nelliker eller timian.
Fremgangsmåde til leverpostej
Alle ingredienserne til din leverpostej røres sammen med en elpisker. Hældes i et smurt ildfast fad eller en form og bages i vandbad i ca. 1 time ved 175°.
Bacon ristes på en tør pande eventuelt smurt med lidt olie. Champignoner ristes herefter, og din leverpostej pyntes med begge dele.
Mængden svarer ca. til leverpostej til 40 halve stykker rugbrød - og det er sådan, kalorieindholdet pr. portion er regnet ud.
Slankeopskrift: Familie Journals Slankeklub
FAMILIE JOURNALS SLANKEKLUB
Med Familie Journals Slankeklub kan du tabe op til 1 kilo om ugen.
Du bliver vejledt af din personlige diætist, og du får mulighed for at få vejledning i motion af din egen personlige træner.
Meld dig ind i Familie Journals Slankeklub her. (link fjernet)
Energi-information pr. portion leverpostej
Energi 42 kcal/175kJ
Fedt: 1 g
Kulhydrater: 3 g
Protein: 4 g
Kostfibre: 0 g
Find flere slankeopskrifter i Familie Journals Slankeklub
Prøv de andre lækre madopskrifter:
Spejlæg med grønsager
Karrysild og sesam-råkost
Laksesalat med æg