Kære Puk
Middagsgæster er blevet en plage
(2 portioner)
2 marinerede sild (ca. 120 g)
1 lille, rødt spiseæble (ca. 100 g)
1 dl magert surmælksprodukt, f.eks. yoghurt el. kvark
1 spsk. mayonnaise 5%
1 spsk. finthakket løg
2 spsk. kapers
1 spsk. mild karry
2 spsk. sildelage
½ bdt. dild
Salt og peber
2 tsk. sesamfrø
1 appelsin
2 gulerødder
1 stk. rå rødbede
2 skiver fuldkornsrugbrød
TIP
Fordel karrysilden på 2 skiver rugbrød, evt. letristede. Pynt med dildkviste samt et par tynde æblebåde, og server sesam-råkost til.
Afdryp sildefileterne og skær dem i mindre stykker. Skær halvdelen af æblet i småtern (med skræl på). Gem resten af æblet til pynt. Rør surmælksproduktet med løg, kapers, mayonnaise, karry, sildelage, klippet dild samt salt og peber. Bland sildestykkerne og æbleternene i og smag til med salt og peber. Stil karrysilden i køleskabet 1-2 timer inden servering. Rist sesamfrøene på en tør, varm pande i 2-3 min. Pas på, de ikke bliver for mørke. Afkøl dem på en tallerken. Pres saften af appelsinen. Skræl gulerødder og rødbede. Bland revne gulerødder, revet rødbede og appelsinsaft grundigt sammen. Drys sesamfrøene over råkosten lige inden servering.
Slankeopskrift: Familie Journals Slankeklub
FAMILIE JOURNALS SLANKEKLUB
Med Familie Journals Slankeklub kan du tabe op til 1 kilo om ugen.
Du bliver vejledt af din personlige diætist, og du får mulighed for at få vejledning i motion af din egen personlige træner.
Meld dig ind i Familie Journals Slankeklub her. (link fjernet)
Energi-information pr. portion
Energi 480 kcal/2008 kJ
Fedt: 16 g
Kulhydrater: 60 g
Protein: 17 g
Kostfibre: 11 g
Find flere slankeopskrifter i Familie Journals Slankeklub
Prøv de andre lækre madopskrifter:
Laksesalat med æg
Spejlæg med grønsager
Tærte med røget laks