Familiefad
(4 pers.)
10 min. + 40 min.
4 krydrede pølser (lille medister eller wienerpølse-størrelse)
1 løg, hakket
1 rød peber uden kerner og i strimler
2-3 tsk. cajun-krydderiblanding
250 g langkornet ris
½ l hønsebouillon
1 dåse flåede, hakkede tomater
200 g store kogte pillede rejer
1 lille bundt koriander, grofthakket
Tilbehør
Grøn salat
TIP
Cajun-krydderi er et blandingskrydderi bestående af: paprika, salt, hvidløgspulver, sort og hvid peber, timian og oregano
Steg pølserne i en stor gryde eller wok, der er nok fedt i pølserne til, at de kan stege i deres eget fedt. Hæld evt. noget af fedtet fra. Tag pølserne op efter ca. 5 min. og steg løget i gryden, kom peberfrugten og krydderierne i efter et par min. Kom ris og bouillon ved og lad det småkoge i 10 min. Kom tomaterne i og lad det koge i 10 min. Lad pølserne koge med de sidste 5 min. og rejerne de sidste par min. Smag til og drys med koriander. Servér med grøn salat til.
Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen
SJOV MED FORME
Søde pandeforme formet som et hjerte og et hus. Gør det sjovere at lave pandekager eller spejlæg sammen med børnene. Formene koster 69 kr., og kan købes her... (link fjernet)
Find flere opskrifter her...
Cajunrejer
Cajun popcorn
Mørbradgryde
Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)