(3 pers.)
30 min.
Ingredienser til mørbradgryde
1 svinemørbrad
Olie til stegning
250 g champignon
2 hakkede løg
2 gulerødder
200 g grønne bønner
150 g cocktailpølser
1 tsk. paprika
2 spsk. tomatpuré
2 dl grønsagsbouillon
1½ dl fløde
1 tsk. salt
Evt. majsstivelse
Tilbehør
Ris og groft brød
JEG ELSKER MORMORMAD
Er du også vild med mormormad? Så vær med i Familie Journals mormormad-fællesskab på facebook.
Se mere her
Fremgangsmåde
Skær mørbraden i 2 cm tykke skiver, brun dem i olien og tag dem op. Skær champignonerne i skiver og svits dem let sammen med løgene. Skær gulerødderne i skiver og lad dem svitse med et par min. Nip bønnerne og skær dem i mundrette stykker. Tilsæt mørbradstykker, bønner, cocktailpølser, paprika, tomatpuré, bouillon og fløde og lad retten simre i 10 min. Jævn evt. med lidt majsstivelse rørt ud i vand, smag til med salt. Serveres med ris og groft brød.
Madopskrift: Kristina Marckmann
Find flere opskrifter her...
Kyllingegryde
Svinemørbrad med braiserede urter
Oksehalesuppe
Er du til mormormad? Vælg mellem 35 retter her
Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)