Kære Puk
Skal fotos af hans kone stå fremme?
Af chefredaktør Anette Kokholm
På vores bageside i denne uge har vi opskriften på en medalje. Og jeg, der jo har et forspring på indholdet i bladet, vil hermed tillade mig at komme med et tip: bag dem, smag dem! De er rigtig gode.
SE OGSÅ: Alle Familie Journals konkurrencer og deltag her >>
Det er så underligt, som forskellige ting kan bringe minder frem. Da jeg så billedet af medaljerne, var jeg fluks tilbage i min barndoms søndags-eftermiddagshygge. Jeg er vokset op i en lille familie. Vi var min mor og min søster, og i første og heldigvis mange år havde vi også min morfar.
Han var en mand med sans for bordets glæder, og der var intet, der kunne gøre ham så glad, som et godt måltid mad eller en flødekage.
Snak over kagebordet
I dag er det meget sjældent, at der optræder kager fra bageren hjemme hos mig, for jeg har en stor søn, der er en ganske habil bager. Men medaljer er det nu aldrig blevet til, mere skærekager og småkager. Måske den unge generation slet ikke kender til flødekager?
I hvert fald vil den unge generation under mit tag få kendskab til dem nu. For det er rigtig hyggeligt at præsentere en ny og lækker opskrift for dem og derefter smage resultatet sammen over en god kop kaffe.
Man snakker så godt over et kagebord. Og så kan man jo altid gå en lang tur bagefter, så kagen ikke lever resten af livet på sidebenene, som min farmor altid sagde.
Velbekomme og mange hilsner
Meld dig ind i Familie Journals Slankeklub her (link fjernet)
Ris og ros til Anette: redaktionen@familiejournal.dk.
Tilmeld dig Familie Journals nyhedsbrev her
Vil du være Facebook- venner med os på Familie Journal, "Jeg elsker at strikke" og "Jeg elsker kage"