Kære Puk
Mormor kan ikke klare julemaden længere
Af chefredaktør Anette Kokholm
For ganske nylig var jeg inviteret til middag hos mine svigerforældre.
Ikke en hvilken som helst middag, men den årlige middag med gule ærter!
De gule ærter er en tradition i min mands familie, og én gang om året i det tidlige forår bliver vi inviteret til hele udtrækket.
Der er den lækre, tykke suppe, der er alverdens kød, der er stærk sennep og rødbeder.
Det tager dagevis at lave det fra bunden, men det klarer min svigermor uden at ryste på hånden.
Få de traditionelle retter med Familie Journal
Mad fra det traditionelle, danske køkken har det med at være lidt glemt i min generation.
Hjemme hos os står den ofte på pasta med kødsovs, pizza (hjemmelavet), eller chili con carne.
Men ungerne elsker frikadeller, forloren hare, gammeldags æblekage og stegt flæsk med persillesovs.
Så jeg vil lade mig inspirere af vores tillæg i denne uge.
Og for dem, der gerne vil have mere, så har vi et magasin på gaden lige nu med mad fra mormors køkken.
Velbekomme og venlig hilsen
Ris og ros til Anette: Skriv her
Tilmeld dig Familie Journals nyhedsbrev her
Vil du være Facebook- venner med os på Familie Journal, "Jeg elsker at strikke" og "Jeg elsker dessert" og "Jeg elsker mor"
Du kan også få traditionel mad, der slanker
Meld dig ind i Familie Journals Slankleklub (link fjernet) idag, og prøv også vores slankeopskrift på gule ærter med medister eller grydestegt kylling med agurkesalt.