Opskrifter

Champagne-syllabub

Mandag, 26. december 2011af Redaktion
En sprudlende nytårsdessert med champagne og inspiration til festmiddagen

Champagne-syllabub

(6 pers.)

5 dl piskefløde
1 dl flormelis
6 grønne makroner (pistacie el. lign)
2 dl champagne (el. mousserende vin, ikke alt for tør)

Pisk fløden til bløde toppe. Pisk forsigtigt sukkeret i og pisk så langsomt champagnen i skummet. Hæld i 6 flade champagneglas og stil på køl. Server med makroner. Gerne nogle af de særligt fine - kan du ikke lige få grønne, så de almindelige, men prøv hos en god bager. TIP: Helle Brønnum købte nogle hos den dygtige dessertkok Nicolas Strangas på Åboulevarden i København.

Prøv også denne varme nytårsdrik med champagne, der kan lune på den kolde nytårsaften.

Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen

Fisk og ost på nytårsbordet


Jomfruhummer med brombær,
svampe og kålpuré


Lakserullesteg med salat og ristede
kartofler


Danske oste med syltede valnødder

Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)