Champagne-syllabub
Champagne-syllabub
(6 pers.)
5 dl piskefløde
1 dl flormelis
6 grønne makroner (pistacie el. lign)
2 dl champagne (el. mousserende vin, ikke alt for tør)
Pisk fløden til bløde toppe. Pisk forsigtigt sukkeret i og pisk så langsomt champagnen i skummet. Hæld i 6 flade champagneglas og stil på køl. Server med makroner. Gerne nogle af de særligt fine - kan du ikke lige få grønne, så de almindelige, men prøv hos en god bager. TIP: Helle Brønnum købte nogle hos den dygtige dessertkok Nicolas Strangas på Åboulevarden i København.
Prøv også denne varme nytårsdrik med champagne, der kan lune på den kolde nytårsaften.
Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen
Fisk og ost på nytårsbordet
Jomfruhummer med brombær,
svampe og kålpuré
Lakserullesteg med salat og ristede
kartofler
Danske oste med syltede valnødder
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)