Varm nytårsdrik
4 pærer
1 usprøjtet appelsin
1 usprøjtet lime
5 dl pærecider
5 stjerneanis
1 lakridsrod
2 spsk. rørsukker
1 fl. tør champagne el. anden mousserende vin
Skræl pærerne, fjern kernehuset og skær dem i mindre stykker. Riv skallen og pres saften af appelsin og lime og kom det i en gryde sammen med pærer, cider, anis, lakridsrod og sukker. Kog blandingen op og lad det småkoge under låg i 20 min. Fjern lakridsrod og stjerneanis, blend pærerne sammen med saften eller purer dem gennem en sigte og giv pæresaften et opkog. Fyld champagneglas halvt op med den varme saft, fyld op med champagne og server.
Madopskrift: Kristina Marckmann
Find flere opskrifter her...
Pink fizz med rosa champagne og jordbær
Velkomstdrink med skorper
Kransekagen til nytårsaften
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)