Opskrifter

Chokolade-muffins

Fredag, 22. februar 2013af Redaktion
Store muffins med chokolade og After Eight på toppen

Ingredienser til chokolademuffins

(Ca. 10 store muffins)

80 g chokolade med mindst 70% kakao
Ca. 200 g hvedemel
85 g sukker
1 spsk. vaniljesukker
¾ dl kakao
2 tsk. bagepulver
½ tsk. natron
1 nip salt
2 æg
3 spsk. flydende margarine
1½ dl mælk

Pynt
10 store After Eight
Mandelflager

Vi elsker muffins!

Er du vild muffins og cupcakes, så kig med her, hvor vi giver dig nogle af de bedste opskrifter fra Familie Journal.
Se vores muffins her

Fremgangsmåde til chokolademuffins

Hak chokoladen groft. Bland de øvrige tørre ingredienser. Rør æg, margarine og mælk sammen. Rør æggeblandingen i melblandingen og rør hurtigt sammen til en jævn dej. Vend den hakkede chokolade i. Fordel dejen i ca. 10 muffinsforme og bag dem ved 175° i ca. 20 min. Læg en After Eight på hver muffins, lige når de kommer ud af ovnen. Drys med lidt hakkede mandelspåner, når chokoladen er smeltet.

Bageopskrift: Tina Gustafsson og Malin Carlsson


Mums! Muffins og cupcakes

Find dine favoritter blandt søde muffins, mere madprægede muffins samt de fineste cupcakes...