Opskrifter

Brownie-muffins med valnødder

Søndag, 2. februar 2020Af Beagle Iuel-Brockdorff. Foto: Bjørn JakobsenFoto: Bjørn Jakobsen
Brownie smager fantastisk, og det bliver ikke mindre lækkert, når man kan nyde en brownie som muffin. Her får du opskriften på lækre brownie-muffins med valnødder.

Ingredienser til brownie-muffins med valnødder:

(16 stk.)

  • 100 g smør
  • 125 g sukker
  • 2 dl mælk
  • 3 æg
  • 250 g mel
  • 1 tsk. bagepulver
  • 1 portion grunddej
  • 1 dl kakao
  • 2 spsk. lys sirup
  • 100 g mørk chokolade

Se også: Skønne brownies

Glasur:

  • 200 g flødeost
  • 50 g blødt smør
  • 2 spsk. flormelis
  • 2 spsk. kakao

Prøv også: Kaffebrownie

Pynt:

  • Valnøddekerner

Fremgangsmåde:

Smelt smørret, og rør det sammen med sukker i en skål. Tilsæt mælk og æg. Bland mel og bagepulver sammen, og bland det med smørblandingen.

Rør sigtet kakao, sirup og hakket chokolade i dejen, og kom den i formene.

Se også: Chokolademuffins

Bag ved 225° i 25 minutter. Glasur: Pisk flødeost og smør sammen, og tilsæt sigtet flormelis og kakao.

Sprøjt glasuren på de kolde kager med en sprøjtepose, og pynt med valnøddekerner.

Prøv også: Brownie med citroncreme