Elizabeths æbledessert
Ingredienser til æbledessert
(6 pers.)
2 æggehvider
500 g æblegrød
2 æggeblommer
50 g sukker
1 tsk. vanilje
2 dl piskefløde
200 g makroner
2 spsk. portvin
Pynt
Makroner og kandiserede violer
Fremgangsmåde til æbledessert
Pisk æggehviderne stive, pisk æblegrøden i og pisk endnu et par min. Pisk æggeblommer, sukker og vanilje til en luftig æggesnaps, pisk fløden til skum og vend den i æggesnapsen. Fordel makroner i bunden af 6 portionsglas, dryp med lidt portvin og kom æblemassen over. Fordel cremen over æblemassen, pynt med lidt makroner og kandiserede violer.
Opskrift: Elizabeth Struve
JEG ELSKER KAGE
Er du også vild med kage? Så vær med i Familie Journals kagefællesskab på facebook.Se mere her
Find flere opskrifter her...
Marengstærte med stikkelsbær
Bær sabayonne