Opskrifter
Bær sabayonne
Fredag, 31. januar 2014af Redaktion
Hvis du selv har plukket frugten og lagt den i fryseren, kan du sagtens bruge den uden at give den et opkog først.
Ingredienser til bær sabayonne
(2 pers.)
250 g frosne jordbær eller andre bær
4 spsk. sukker
2 æggeblommer
2 spsk. sød hvidvin, f.eks. Sauternes
Fremgangsmåde til bær sabayonne
Kom bær og 2 spsk. sukker i en gryde og varm op, til det småbobler. Sluk og afkøl. Pisk æggeblommerne og resten af sukkeret sammen over vandbad. Pisk i 5 min., pisk vinen i, så det skummer og jævner. Servér som sovs over frugten og spises straks.
Opskrift: Helle Brønnum Carlsen
JEG ELSKER KAGE
Er du også vild med kage? Så vær med i Familie Journals kagefællesskab på facebook.Se mere her
Find flere opskrifter her...
Pandekager med citruskompot
Rå æblekage
Vi elsker muffins!