Opskrifter

Bær sabayonne

Fredag, 31. januar 2014af Redaktion
Hvis du selv har plukket frugten og lagt den i fryseren, kan du sagtens bruge den uden at give den et opkog først.

Ingredienser til bær sabayonne

(2 pers.)

250 g frosne jordbær eller andre bær
4 spsk. sukker
2 æggeblommer
2 spsk. sød hvidvin, f.eks. Sauternes



Fremgangsmåde til bær sabayonne

Kom bær og 2 spsk. sukker i en gryde og varm op, til det småbobler. Sluk og afkøl. Pisk æggeblommerne og resten af sukkeret sammen over vandbad. Pisk i 5 min., pisk vinen i, så det skummer og jævner. Servér som sovs over frugten og spises straks.

Opskrift: Helle Brønnum Carlsen


JEG ELSKER KAGE

Er du også vild med kage? Så vær med i Familie Journals kagefællesskab på facebook.
Se mere her

Find flere opskrifter her...
Pandekager med citruskompot
Rå æblekage





Vi elsker muffins!

Er du vild med muffins og cupcakes, så kig med her, hvor vi giver et overblik over nogle af de bedste opskrifter på muffins fra Familie Journal.