Ingenting
Ingredienser til ingenting
(70 stk.)
250 g smør
375 g mel
2 æggeblommer
2 spsk. fløde
2 æggehvider
300 g sukker
1 tsk. eddike
2 spsk. mandler
Fremgangsmåde til ingenting
Hak smørret i melet, tilsæt æggeblommerne og saml dejen med fløden. Rul dejen tyndt ud, udstik den i 5 cm store cirkler og læg dem på en plade med bagepapir. Pisk hviderne stive med sukkeret og tilsæt eddiken. Hak mandlerne, vend dem i og fordel massen over dejcirklerne. Bag kagerne ved 200° i 10 min. og lad dem køle af.
Bageopskrift: Kristina Marckmann
JEG ELSKER KAGE
Er du også vild med kage? Så vær med i Familie Journals kagefællesskab på facebook.Se mere her
Find flere opskrifter her...
Gode råd
Kys og klap
En hel verden af lækre muffins, find din nye ynglings her!
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)