Opskrifter
Issandwich med chokolade og hindbær
Fredag, 19. juli 2024Af Gitte Heidi Rasmussen Foto: Betina Hastoft
Fyld fryseren med hjemmelavede iskager og issandwicher, så kan du altid hive en frem på en varm solskinsdag.
![](https://imgix.familiejournal.dk/2024-07-09/U2923-SUND-02.jpg?auto=format,compress&fit=crop&ar=320:180&crop=faces,entropy)
45 min
8 personer
Issandwich med chokolade og hindbær
250 g hindbær
50 g sukker
1 dl hindbærsirup
250 g ricotta
250 g chokoladelagkagebunde
Fremgangsmåde:
- Blend hindbær, sukker, hindbærsirup og ricotta i en blender.
- Kør massen på en ismaskine, indtil konsistensen begynder at blive som softice.
- Skær lagkagebundene i to firkanter, og placér den ene i en bradepande (ca. 18 x 25 cm).
- Smør isen ud på chokoladebunden, og læg den anden bund over.
- Sæt bradepanden i fryseren, indtil isen er skærbær.
- Skær den store issandwich i 8 lige store sandwicher, og servér dem straks.
Vil du variere dine issandwicher, kan du også lave dem med en almindelig lagkagebund uden chokolade.
![Ispinde med blåbær og hindbær](https://imgix.familiejournal.dk/2024-06-18/U2623-SUND-02.jpg?auto=format,compress&fit=crop&fp-x=0.44&fp-y=0.66&ar=4:3)
Dessert & Kage
Ispinde med blåbær og hindbær