Opskrifter

Issandwich med chokolade og hindbær

Fredag, 19. juli 2024Af Gitte Heidi Rasmussen Foto: Betina Hastoft
Fyld fryseren med hjemmelavede iskager og issandwicher, så kan du altid hive en frem på en varm solskinsdag.
45 min
8 personer
Issandwich med chokolade og hindbær
250 g hindbær
50 g sukker
1 dl hindbærsirup
250 g ricotta
250 g chokoladelagkagebunde

Fremgangsmåde:

  1. Blend hindbær, sukker, hindbærsirup og ricotta i en blender.
  2. Kør massen på en ismaskine, indtil konsistensen begynder at blive som softice.
  3. Skær lagkagebundene i to firkanter, og placér den ene i en bradepande (ca. 18 x 25 cm).
  4. Smør isen ud på chokoladebunden, og læg den anden bund over.
  5. Sæt bradepanden i fryseren, indtil isen er skærbær.
  6. Skær den store issandwich i 8 lige store sandwicher, og servér dem straks.

Vil du variere dine issandwicher, kan du også lave dem med en almindelig lagkagebund uden chokolade.