Opskrifter
Ispinde med blåbær og hindbær
Fredag, 28. juni 2024Af Gitte Heidi Rasmussen Foto: Betina Hastoft
Fyld fryseren med hjemmelavet is, så har du altid en kold snack inden for rækkevidde, når solen bager udenfor.

6 min
6 personer
Ispinde med blåbær og hindbær
150 g kondenseret mælk
150 g græsk yoghurt 2 %
50 g blåbær
50 g hindbær
Fremgangsmåde:
- Pisk kondenseret mælk og yoghurt sammen i en skål med et piskeris.
- Skyl bærrene, og vend dem i cremen.
- Mos bærrene en anelse med en gaffel.
- Fordel blandingen i ispindeforme, og sæt en pind i hver form.
- Sæt ispindene i fryseren i mindst 4 timer.
Vil du variere ispindene, kan du fylde dem med andre bær som f.eks. jordbær eller brombær.

Dessert & Kage
Hjemmelavede ispinde: Jordbærsmoothie-is