Kransekage i små himmerigsmundfulde
Det skal du bruge til kransekage i små himmerigsmundfulde
(50 stk.)
500 g marcipan
1½ pasteuriserede æggehvider
80 g flormelis
25 pyntebær
25 hele nøddekerner
100 g mørk chokolade
Prøv også den sunde udgave: Lavkarbo-kransekage i stykker
Sådan laver du kransekagestykkerne
Rør marcipanen med æggehvide og flormelis til en ensartet masse og kom den i en sprøjtepose med en stjernetylle. Sæt kransekagemassen som små toppe på en plade beklædt med bagepapir og sæt en nød eller et pyntebær på hver. Bag kransekagestykkerne ved 220° i 10-12 min. og lad dem afkøle. Smelt chokoladen, dyp bunden af stykkerne i chokoladen og lad dem sætte sig.
Tip: Skulle det utrolige ske, at du får kransekage i overskud, kan bagte kransekagestykker holde sig i fryseren i mindst tre måneder.
Prøv også: Kransekage med nougat