(25 børn)
6 æbler
½ citron
½ dl stødt kanel
1½ dl sukker
6 modne avocado
Saften af ½-1 citron
Salt og peber
5 gulerødder
100 g småbladet spinat
Æblerne skæres i både, udkernes og skæres i endnu smallere både. Gnid æblerne med citron. Halvdelen af æblestykkerne dyppes i en blanding af kanel og sukker (kanel er blodsukkerstabiliserende, så det er o.k. med lidt sødt her)
Avocadoerne skrælles, udstenes og blendes med citronsaft, salt og peber. Bredes ud på 3 tallerkner. Gulerødderne skrælles og skæres i 3 stykker. Hvert stykke skæres i 4 stave og hver stav sættes i avocadomarken. Øverst lægges 3 små skyllede spinatblade på hver gulerodsstav. Måske kan børnene ikke lide spinaten, men så kan de pille den af og dyppe gulerødderne i avocadoen.
Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen
Lav som del af fødselsdagsmenu med...
Hjemmelavede deller og
pommes frites
Racerbanekage
Se også artiklen "Ønskemad: Børnefødselsdag"
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)