Forårssalat med stenbiderrogn
(4 pers.)
200 g små, kogte kartofler, gerne nye
150 g babyspinat
150 g stenbiderrogn
2-3 spsk. ekstra jomfru olivenolie
Salt og peber fra kværnen
Kørvelcreme
100 g mager cremefraiche
2 spsk. hakket kørvel
Salt, peber
Skær kartoflerne i skiver. Skyl spinaten og lad den dryppe tør. Har spinaten grove stilke, fjernes de. Anret kartoffelskiver og spinat på 4 tallerkner. Læg stenbiderrogn på hver og dryp olivenolie over spinaten. Krydres med salt og peber. Rør cremefraiche med kørvel og smag til med salt og peber. Kom det i 4 små eller 1 lidt større skål og server det til salaten.
Madopskrift: Anne Skovgaard-Petersen
SMUKKE TALLERKENER
Dekorative keramiske tallerkener i flotte pastelfarver.
Den rillede tallerken fås i shoppen for 39 kr... (link fjernet)
Find flere opskrifter her...
Æggereder
Stenbiderrognmousse med avocado
Lyssej med asparges og stenbiderrogn
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)