Lyssej med asparges og stenbiderrogn
(4 pers.)
25 min.
600 g lyssejfilet
Salt og peber
2 spsk. smør
120 g hytteost
½ dl tyk græsk yoghurt
200 g renset stenbiderrogn
Saften af ½-1 citron
1 lille, hakket skalotteløg
1 spsk. olivenolie
½ bdt. purløg og evt.
lidt grønne blade til pynt
400 g grønne asparges
Rør hakket purløg med hytteost, græsk yoghurt, peber, citron og hakket skalotteløg. Rør forsigtigt stenbiderrognen i og smag til. Damp fisken i ovnen med lidt citronsaft, salt og peber i et fad i 5 min. ved 220°. Server med salat af let blancherede, snittede, grønne asparges vendt i olivenolie, citronsaft, salt og peber. Top op med hytteostecremen og pynt med lidt purløg og lidt mere stenbidderrogn.
Madopskrift:Helle Brønnum Carlsen
Mere med fisk...
Tarteletter med fiskeboller og rejer
Hellefisk med tomat og ost
Torsk med selleri og spinat