Sandwich med torskerogn
Ingredienser til sandwich med torskerogn
1 ds. torskerogn
100 g rejer
1 spsk. kapers
1 spsk. citronsaft
½ dl mayonnaise
Salt og peber
1 mini hjertesalat
4 cherrytomater
4 sk. groft rugbrød
4 skiver agurk
Fremgangsmåde
Mos torskerognen og hak rejer og kapers groft. Bland citronsaft og mayonnaise med torskerognen til en ensartet blanding. Tilsæt rejer og kapers og smag blandingen til med salt og peber. Skyl salat og tomater og tør dem godt. Halvér rugbrødene og læg dem sammen med et salatblad og en god skefuld torskerognssalat. Sæt en tomat og en skive agurk på en tandstik og sæt den i sandwichen.
Madopskrift: Kristina Marckmann
Find flere opskrifter her...
Sandwich med laks og wasabi
Rugbrød med hellefisk og rygeost
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)