(4 pers.)
20 min.
8 fiskefileter (rødspætte, ising el. skrubbe)
4 dildkviste
1 æg
1 dl rasp
1 tsk. salt
1 knsp. peber
1 spsk. smør
4 skiver rugbrød
20 g smør
4 blade krølsalat
2 spsk. mayonnaise
100 g rejer
2 spsk. kaviar
4 skiver citron
4 dildkviste
Tag de 4 mindste fileter og rul dem om hver sin dildkvist. Damp rullerne i lidt vand tilsat salt i 5-7 min. Vend de sidste 4 fileter i æg og herefter i rasp tilsat salt og peber. Steg de panerede fiskefileter gyldne i smørret ved middelhøj varme i 3 min. på hver side. Smør rugbrødsskiverne med smør og læg et salatblad på. Læg en paneret og en dampet fiskefilet på hvert stykke. Kom mayonnaise på og pynt med rejer, kaviar, citron og dild og server.
Madopskrift: Kristina Miechels
Mere smørrebrød...
Gravad sild med karnevalsdressing
Roastbeef med hjemmelavet remoulade
Klik her, hvis du vil prøve flere klassikere...