Knækbrød
5 dl vand
150 g hirseflager
80 g rismel
50 g sesamfrø
50 g hørfrø
25 g solsikkefrø
25 g kokosmasse
Kog vandet op, rør hirseflagerne i og lad det trække 10 min. Bland resten af indgredienserne og rør hirseflagerne i, saml dejen. Rul den tyndt ud mellem to stykker bagepapir. Bag knækbrødet på nederste rille ved 200° i 20-40 min. Bagetiden afhænger af, hvor tyndt du ruller dejen ud. Skær det ud, mens det endnu er varmt. Lad det køle helt af og opbevar det i en lufttæt dåse.
Bageopskrift: Aase Dotterud
Find flere opskrifter her...
Femkornsstænger med kommen
Valnøddebrød med lakrids
Brød med urter
Klik her og find masser af opskrifter i det store brød-galleri...
Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)