Opskrifter
Naanbrød
Lørdag, 23. februar 2013af Redaktion
Indiske naanbrød egner sig godt til de fleste krydrede retter
![](https://imgix.familiejournal.dk/media/websites/familiejournalen-dot-dk/website/2013/februar/uge-8/mad/08-naanbroed-362.jpg?auto=format,compress&fit=crop&ar=320:180&crop=faces,entropy)
Ingredienser til naanbrød
(12 stk.)
25 g gær
2 dl vand
1 æg
3 spsk. mælk
2 tsk. salt
500 g hvedemel
1 dl olie
2 fed hvidløg
2 spsk. nigellafrø
Fremgangsmåde
Opløs gæren i vandet og rør mælk, æg og salt i. Tilsæt melet, ælt dejen godt igennem, til den er helt glat, og stil den til hævning i 45 min. Del dejen i 12 stk., rul dem flade og læg dem på en plade med bagepapir. Bland olien med presset hvidløg, pensl brødene med olien og sæt dem under grillen i ovnen i 2-3 min., til de er let gyldne. Vend brødene, pensl med olie, drys med nigellafrø og grill dem i yderligere 2-3 min.
Bageopskrift: Kristina Marckmann
Find flere opskrifter her...
Morgen-naan
Aromatisk kyllingegryde
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop