(6 pers.)
3 spsk. jordnøddeolie (eller solsikke/majs)
6 store kyllingeoverlår
Salt og peber
2 løg, hakket
5 laurbærblade
2 stænger hel kanel
6 kardemommebælge, let knuste
2½ dl tyk, græsk eller tyrkisk yoghurt
1 lille bundt frisk koriander
1 dl korma curry
80 g sultanas eller rosiner
Tilbehør
Lunede naanbrød
Brun alle kyllingestykkerne, drysset med salt og peber, i en gryde og tag dem op. Kom løg og laurbær i gryden og steg, til det er blødt - ca. 5 min. Bland yoghurt, koriander, curry-pasta og sultanas.
Kom kylling og curryblandingen tilbage i gryden sammen med ca. 1 dl vand. Læg låg på og lad det hele simre i 1 time, til det er så mørt, at kødet falder af benene på kyllingen. Server med naanbrød, chutney og måske en grøn salat - for selv om det ikke hører sig til, synes jeg nu også, at en god, fyldig, grøn salat med bønner og knasende grønne blade er godt til.
Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen
Find flere gryderetter her...
Arabisk grønsags-
gryde
Siciliansk oksegryde
FINE FARVER
I Familie Journals shop kan du lige nu købe 4 stk. melaminskåle i flotte farver. (link fjernet)
Opbevaringsskålene har praktiske lufttætte låg og tåler frost. Prisen er 249 kr.
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)