Bønnegryde med chorizo
Ingredienser til bønnegryde med chorizo
(4 pers.)
200 g bacon
150 g chorizo
1 spsk. olie
1 løg
1 tsk. røget paprika (se nedenfor)
1 ds. flåede tomater
1 spsk. hvidvinseddike
2 dl hønsebouillon
2 stilke frisk timian
2 ds. butterbeans
Salt og peber
2 dl cremefraiche
1 bdt. friske koriander
Fremgangsmåde til bønnegryde med chorizo
Skær bacon og chorizo i tern og svits dem i olien. Hak løget og lad det svitse med i et par min. Tilsæt røget paprika, tomat, eddike, bouillon og timian og lad det småsimre under låg i 15 min. Skyl bønnerne godt, vend dem i og varm retten godt igennem. Smag til med salt og peber og servér hakkede koriander og cremefraiche på toppen.
Madopskrift: Kristina Marckmann
JEG ELSKER MORMORMAD
Er du også vild med mormormad? Så vær med i Familie Journals mormormad-fællesskab på facebook.
Se mere her
Find flere opskrifter her...
Marrokansk kylling
Bøf stroganoff
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)