Langtidsstegte nakkekoteletter med ærter og porrer
(4 pers.)
1 time + marinering
2 tsk. quatre d'epice (fransk-arabisk krydderi, kan skiftesud med en god karry)
3 spsk. rødvinseddike
1 spsk. harisa
2 stjerneanis
1 spsk. olivenolie
4 nakkekoteletter
280 g vilde ris-blanding
250 g små, bælgede ærter
4 slanke porrer
1 lille bundt persille
JEG ELSKER MORMORMAD
Er du også vild med mormormad? Så vær med i Familie Journals mormormad-fællesskab på facebook.
Se mere her
Bland krydderierne med eddike, harisa og olie og vend koteletterne i dette. Lad dem trække natten over i køleskabet tildækket. Tænd ovnen på 100° og læg koteletterne i et ovnfast fad, de må ikke dække hinanden. Steg dem i 1 time, grill dem evt. til sidst, hvis de mangler lidt farve. Kog risene og skær porrerne i ringe. Svits porrene i lidt olie og vend dem i risene sammen med ærter og hakket persille. Smag til med salt og peber og server risene til koteletterne.
Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen
RIVEJERN TIL DET MODERNE KØKKEN
Smart multi-rivejern, der er supernemt at bruge. Rivejernet har flere funktioner, så du kan rive og mose. Pris: 349 - kan købes i Familie Journal Shoppen (link fjernet)
Find flere opskrifter her...
Kalvekoteletter med gratinerede svampe
Krydret mørbradgryde
Kotelet med kartoffelsalat
Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)