(1 pers.)
30 min.
1 stor kotelet
Salt og peber
4 blade salvie
Lidt olie
150 g kogte kartofler
1 potte brøndkarse
2 forårsløg
150 g broccolibuketter
20 blade basilikum
30 g fetaost
JEG ELSKER MORMORMAD
Er du også vild med mormormad? Så vær med i Familie Journals mormormad-fællesskab på facebook.
Se mere her
Dressing
1 tsk. sennep
1 dl tyk yoghurt
Salt og peber
Skræl og skær kartoflerne i tern, kog dem i saltet vand i 15 min. Drys koteletten med salt og peber, steg den ca. 7 min. på hver side, steg salvien med de sidste 2 min. Damp broccolien. Skær forårsløgene i skiver. Vend kartoflerne med brøndkarsen, forårsløg, smuldret feta og basilikum. Rør og vend dressingen i inden serveringen.
Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen
ER DU TIL MORMORMAD?
Vi er mange, der elsker mormormad. Derfor har vi på Familie Journal udgivet det skønne madmagasin, Mad fra mormors køkken - det kan fås for 49,95 kr., der hvor du normalt køber bladet.
Find flere opskrifter her...
Hakkebøf med sennepsstuvede rodfrugter
Svinemørbrad med braiserede urter
Salviekoteletter med hvidløgskartoffelmos
Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)