Lavkarbo-opskrift på stegt flæsk med persillesovs
Ingredienser til Lavkarbo-opskrift på stegt flæsk med persillesovs
(3 pers.)
600 g svinebryst i skiver
Salt og peber
1 courgette
1 spidskål
1 dl mælk
50 g flødeost
1 bdt. hakket persille
Salt og peber
1 knsp. muskat
LÆS OGSÅ: Sådan taber du dig med Lavkarbo
Fremgangsmåde til Lavkarbo-opskrift på stegt flæsk med persillesovs
Krydr flæsket med salt og peber og læg skiverne på en plade med bagepapir. Steg flæsket i ovnen ved 225° i 35 min., vend dem efter 20 min. Lad dem afdryppe på køkkenrulle.
Skræl courgetten, skær den i mindre stykker og kog stykkerne i letsaltet vand i 10 min. Skær spidskålen i kvarte og kog dem i letsaltet vand i 6 min. Lad courgettestykkerne dryppe af og blend dem med mælk og flødeost. Varm blandingen igennem, tilsæt persillen og smag din persillesovs til med salt, peber og muskat.
LÆS OGSÅ: Ja- og nej-mad på Lavkarbo-kuren