Opskrifter
Lavkarbo-opskrift på stegt flæsk med persillesovs
Mandag, 25. november 2013af Redaktion
Det er da lige til at holde ud at være på kur, når vi må spise stegt flæsk med persillesovs i Lavkarbo-version!
![](https://imgix.familiejournal.dk/media/websites/familiejournalen-dot-dk/website/2013/oktober/uge-42/slank/42-stegt-flaesk-med-persillesovs-362.jpg?auto=format,compress&fit=crop&ar=320:180&crop=faces,entropy)
Ingredienser til Lavkarbo-opskrift på stegt flæsk med persillesovs
(3 pers.)
600 g svinebryst i skiver
Salt og peber
1 courgette
1 spidskål
1 dl mælk
50 g flødeost
1 bdt. hakket persille
Salt og peber
1 knsp. muskat
LÆS OGSÅ: Sådan taber du dig med Lavkarbo
Fremgangsmåde til Lavkarbo-opskrift på stegt flæsk med persillesovs
Krydr flæsket med salt og peber og læg skiverne på en plade med bagepapir. Steg flæsket i ovnen ved 225° i 35 min., vend dem efter 20 min. Lad dem afdryppe på køkkenrulle.
Skræl courgetten, skær den i mindre stykker og kog stykkerne i letsaltet vand i 10 min. Skær spidskålen i kvarte og kog dem i letsaltet vand i 6 min. Lad courgettestykkerne dryppe af og blend dem med mælk og flødeost. Varm blandingen igennem, tilsæt persillen og smag din persillesovs til med salt, peber og muskat.
LÆS OGSÅ: Ja- og nej-mad på Lavkarbo-kuren
Flere gode Lavkarbo-opskrifter i galleriet her
Flere slankende Lavkarbo / Low carb-opskrifter