Pasta med tomat og kødboller
(4 pers.)
25 min.
400 g hakket oksekød
50 g rasp
1 æg
2 dl mælk
30 g revet parmesan
1 fed revet hvidløg
2 tsk. frisk timian
1½ tsk. salt
1 knsp. peber
1 hakket løg
1 fed hvidløg
1 spsk. olie
1 ds. hakket tomat
1½ dl vand
10-15 friske basilikumblade
500 g frisk pasta
Rør kødet med rasp, æg, mælk, parmesan, hvidløg og krydderier til en jævn fars. Form små kødboller af farsen og steg dem i lidt olie ved middelhøj varme i et par min. på hver side. Svits løg og hvidløg i olie. Tilsæt tomater, vand, hakket basilikum og smag til med salt og peber. Lad tomatsaucen koge ca. 5 min. Kog pastaen i letsaltet vand, vend den i tomatsovsen og server med kødbollerne og friske basilikumblade.
Madopskrift: Kristina Marckmann
DEN IDEELLE SPRINGFORM
En ideel springform til bagning og nedfrysning. Formen slipper let, er 100% tæt og bestandig overfor skrammer. Formen fås i shoppen for 269 kr. (link fjernet)
Find flere opskrifter her...
Cannelloni med spinat og salami
Fyldt pasta i grønsagssauce
Broccolipande med bacon
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)