Pasta med torsk og broccoli
15 min.
(3 pers.)
1 broccoli
400 g torskefilet
2 skalotteløg
1 spsk. smør
1 tsk. salt
1 knsp. peber
2 spsk. dijonsennep
2 dl hvidvin
1 dl syrnet fløde
500 g frisk pasta (tagliolini eler fettuccini)
2 spsk. hakket persille
Skær broccolien i små buketter, torskefileten i mindre stykker og hak løgene. Svits løg og torskestykker let i smørret og krydr med salt og peber. Tilsæt broccoli, sennep og hvidvin og lad sovsen småsimre i 5 min. Kog pastaen i letsaltet vand. Rør den syrnede fløde i sovsen og vend pastaen i. Server pastaen drysset med persille og med et stykke godt brød.
Madopskrift: Kristina Miechels
Se også...
Chili con carne
Krebsepasta med citron