Opskrifter
Krebsepasta med citron
Onsdag, 24. december 2008af Redaktion
(4 pers.)250 g krebse- el.hummerhaler2 fed hvidløg500 g broccoli1 usprøjtet citron500 g pasta2-3 spsk. olivenolieSalt og peber Pil og hak hvidløgene.
![](https://imgix.familiejournal.dk/media/82f2e2b32e5f48d4ba7394ee6d90c764.jpg?auto=format,compress&fit=crop&ar=320:180&crop=faces,entropy)
(4 pers.)
250 g krebse- el.hummerhaler
2 fed hvidløg
500 g broccoli
1 usprøjtet citron
500 g pasta
2-3 spsk. olivenolie
Salt og peber
Pil og hak hvidløgene. Skær de grove stilke af broccolien og skær den i små buketter. Kog dem 3 min. i letsaltet vand. Riv skallen og pres saften af den halve citron. Skær den anden halve i 4 bidder. Kog pastaen al dente efter posens anvisning. Hæld væden fra krebsene. Svits hvidløg, broccoli og krebs nogle min. i olien. Tilsæt salt, peber, citronsaft og -skal. Vend pastaen i og server med ekstra citron.
Madopskrift: Anne Skovgaard-Petersen
Mere med pasta...
Linguinepasta med oksekød, tomat og basilikum
Tagliatelle med æter og bacon