Kære Puk
Middagsgæster er blevet en plage
(4 pers.)
1 stk. aubergine
3-4 spsk. koldpresset jomfruolivenolie
1 citron
2 fed friskpresset hvidløg
½ rød chili
Bredbladet persille
500 g oksekød
Salt og peber
4 majskolber
Olie
Prik auberginen med en gaffel og læg den på en plade med bagepapir. Bag den ved 200° i 40 min., til den er godt blød. Flæk den afkølede aubergine og skrab kødet ud, mos det med en gaffel. Tilsæt hvidløg og chili og smag babaganushen til med citronsaft og olie. Drys med friskhakket persille lige inden servering.
Form fire hakkebøffer og drys med salt og peber. Skræl majskolberne og pensl dem med lidt olie.
Steg bøffer og majs på grillen.
Slankeopskrift: Familie Journals Slankeklub
FAMILIE JOURNALS SLANKEKLUB
Med Familie Journals Slankeklub kan du tabe op til 1 kilo om ugen.
Du bliver vejledt af din personlige diætist, og du får mulighed for at få vejledning i motion af din egen personlige træner.
Meld dig ind i Familie Journals Slankeklub her. (link fjernet)
Energi-information pr. portion
Energi 1995 kJ/477 kcal
Protein: 40 g
Kulhydrater: 30 g
Fedt: 20 g
Kostfibre: 4 g
Find flere slankeopskrifter i Familie Journals Slankeklub (link fjernet)
Prøv de andre lækre madopskrifter:
Karrykartofler med urter, kylling og ærter
Marinerede svinekoteletter med bønnesalat
Frikadeller med svesker og spidskålssalat
Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)