Opskrifter
Eggnog
Onsdag, 8. december 2010af Redaktion
Her er det amerikanske alternativ til den danske gløgg
![](https://imgix.familiejournal.dk/media/3868ce037d664590adb09438fd0f979f.jpg?auto=format,compress&fit=crop&ar=320:180&crop=faces,entropy)
(6 pers.)
100 g sukker
½ vaniljestang
¼ tsk. revet muskatnød
3 pasteuriserede æg
¾ dl cognac
½ dl mørk rom
2½ dl piskefløde
2½ dl mælk
Lidt revet muskat
Bland sukkeret med kornene fra vaniljestangen og muskatnødden. Pisk æggene i 2 min. med en håndmikser og tilsæt sukkerblandingen lidt efter lidt, mens der piskes. Bland cognac, rom, piskefløde og mælk og rør det i æggesnapsen. Server eggnogen kold i små kopper med et drys af muskatnød.
Madopskrift: Kristina Marckmann
Find flere retter her...
Gløgg på mange måder og Æble-gærtærte
Marengskage med Baileys-creme
Bonderøvens børnegløgg
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop