Krydret og sprød i smagen

Søndag, 22. august 2010
af Redaktion
Du behøver ikke spise chips for at få en krydret og sprød fornemmelse - se Pernilles søde søndagstips
Foto: Colourbox
Foto: Colourbox

Af diætist Pernille Brøndum, Familie Journals Slankeklub (link fjernet)
Kan du godt lide at spise chips og dyppe dem i noget dip?
Prøv i stedet at lave grøntsagsstænger og så lav din egen dip med fedtfattig creme fraiche og almindelige krydderier fra køkkenet, måske lidt løg, chili eller hvidløg.
Lækker dyppelse: Tre slags dip

Din særlige opskrift
Det er på ingen måde ligeså fedende som chips med købedip, men du vil stadig have følelsen af at hygge dig samtidig med, at du får sprødhed og krydret smag.
Måske finder du din egen måde at lave dip på, som kun du kender - din egen særlige opskrift. Så vil du hurtigt blive populær til filmaftener eller anden hygge.

Pernilles onde onsdagstip

Hver onsdag serverer vores diætist, Pernille Brøndum, Familie Journals Slankeklub, et "ondt" tip for dig: Du får sandheden råt for usødet. Så ka' du lære det!

Pernilles søde søndagstip

Om søndagen er Pernille sødere: Her fokuserer hun på de områder, der kan forsøde din kostomlægning.
Følg med - både onsdag og søndag…

MELD DIG IND I SLANKEKLUBBEN HER (link fjernet)Med Familie Journals Slankeklub kan du tabe op til 1 kilo om ugen.
Du bliver vejledt af din personlige diætist, og du får mulighed for at få vejledning i motion af din egen personlige træner.
Meld dig ind lige nu og få en smart intelligent køkkenvægt, som hjælper dig med at holde styr på dit kalorieindtag (link fjernet)
Læs mere om slankeklubben her
En hel kogebog fuld af slankeklubbens gode opskrifter