Opskrifter

Dobbelt chokoladekage

Mandag, 1. september 2008af Redaktion
(6-8 pers.)250 g smør300 g demerarasukker (gyldent rørsukker, kan erstattes af alm. rørsukker)5 æg200 g hvedemel1 tsk. bagepulver100 g hakket mørk

(6-8 pers.)

250 g smør
300 g demerarasukker (gyldent rørsukker, kan erstattes af alm. rørsukker)
5 æg
200 g hvedemel
1 tsk. bagepulver
100 g hakket mørk chokolade
200 g smeltet mørk chokolade
Evt. lidt ekstra smeltet chokolade til pynt


Pisk smør og sukker luftigt. Pisk æggene i et ad gangen. Fold den smeltede chokolade i. Rør mel og hakket chokolade og bagepulver i. Kom det i en foret springform og bag i 1½ time ved 160°. Pynt med smeltet chokolade. Server med is til.
Laves dagen i forvejen.

Opskrift: Helle Brønnum Carlsen