Opskrifter
Fersken-citronfromage
Mandag, 28. juni 2010af Redaktion
Sommerlig dessert serveret med mandelkager
![](https://imgix.familiejournal.dk/media/dcda62a3ff1f414f9b67cb068c69bc5f.jpg?auto=format,compress&fit=crop&ar=320:180&crop=faces,entropy)
(6 pers.)
2 ferskner halverede, pillede og uden sten
2 spsk. piskefløde
Saften af 1½ citron og revet skal af 1 citron
2 blade husblas
2 æggehvider
40 g sukker
12 små mandelkager til servering
Blend ferskner og fløde. Udblød husblas i koldt vand og smelt over vandbad. Rør den smeltede husblas med citronsaft og pisk den i frugtmassen. Pisk æggehviderne stive og dernæst sej med sukkeret. Fold det i frugten og fordel fromagen i kopper eller glas og stil koldt. Drys med flormelis og server med mandelkager.
Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen
Prøv mere med husblas...
Glaseret jordbærtærte med citroncreme
Vaniljeparfait med fersken-melonsalat
Lav lækre desserter med jordbær og rabarber.