![](https://imgix.familiejournal.dk/media/f6d120e19ca04df4ac33eaa81233e2d6.jpg?auto=format,compress&fit=crop&ar=320:180&crop=faces,entropy)
2 pasteuriserede æggeblommer
2 spsk. sukker
1 dl hyldeblomstsaft
2 dl ymer
8 dl kærnemælk
1 spsk. citronsaft
Pisk æggeblommerne skummende med sukkeret. Tilsæt hyldeblomst, ymer og kærnemælk, pisk koldskålen sammen og smag til med citronsaft. Server koldskålen sammen med bagte vaniljestænger, kammerjunkere eller friske jordbær.
Madopskrift: Kristina Marckmann
SMART DEKORATIONSPEN
Pynt kager med den smarte dekorationspen fra Lékué. Køb den i shoppen for 169 kroner
Find flere opskrifter her...
Koldskål med rabarber-jordbærkompot
Koldskål med kammerjunkere
Bagte vaniljestænger
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop