Opskrifter
Scones med kanel og hasselnødder
Fredag, 18. marts 2011af Redaktion
Den klassiske udgave af disse teboller er bestemt god, men kanel og nødder giver lige det sidste prik over i’et
![](https://imgix.familiejournal.dk/media/4a9e4a83959347edb896a1e7aed3dde6.jpg?auto=format,compress&fit=crop&ar=320:180&crop=faces,entropy)
(16 stk.)
200 g hvedemel
50 g finthakkede hasselnødder
2 tsk. bagepulver
2 tsk. kanel
25 g sukker
½ tsk. salt
60 g koldt smør
1½ dl mælk
25 g hasselnøddeflager
Bland mel, nødder, bagepulver, kanel, sukker og salt og hak smørret i melblandingen. Rør mælken i og saml dejen med let hånd. Rul dejen ud i 1 cm tykkelse på et melstrøet bord og udstik den i 6 cm cirkler med en udstikker eller et glas. Læg cirklerne på en plade med bagepapir, pensl med mælk og drys med nøddeflager. Bag sconesene ved 200° i 8-10 min., til de er gyldne.
Madopskrift: Kristina Marckmann
Find flere opskrifter her...
Fyldte nøddeboller
Briocher med hindbærsyltetøj
Morgenscones
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop