Opskrifter
Blomkåls-couscous
Lørdag, 18. august 2012af Redaktion
En lækker Lavkarbo couscous, som er god til at søbe sovs med, når du ikke må spise pasta og ris
![](https://imgix.familiejournal.dk/media/websites/familiejournalen-dot-dk/website/mad/slankemad/slankemad/2012/lavkarbo/08/33-blomkaalscouscous-280.jpg?auto=format,compress&fit=crop&ar=320:180&crop=faces,entropy)
Skær et blomkålshoved i mindre stykker og kør stykkerne gennem en minihakker, så kålen får konsistens som couscous.
Rist blomkålen på panden, tilsæt krydderier efter smag - og evt. granatæblekerner.
Tip: Couscous'en kan f.eks. serveres sammen med frikadeller.
Vil du gerne i gang med Lavkarbo-kuren?
Klik her og læs om hvad Lavkarbo er, og hvordan kuren fungerer
Flere Lavkarbo-opskrifter:
Salsarytmer på spid
Entrecote
Svinegodt med smør
Find flere slankeopskrifter her:
Istærte med frugt
Bagte nektariner med mandler
Koldskål med jordbær
Find masser af slankeopskrifter i Familie Journals Slankeklub
Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop