Kylling med klistrede gulerødder
![](https://imgix.familiejournal.dk/media/293ba058385940b880b79ad464d66225.jpg?auto=format,compress&fit=crop&ar=320:180&crop=faces,entropy)
(4 pers.)
1 kylling, 1.200 g
4 fed hvidløg
3 citroner
1 spsk. salt
800 g gulerødder
1 spsk. rapsolie
1 spsk. honning
½ spsk. sesam
Rens kyllingen og læg den i et ovnfast fad. Halver hvidløgsfeddene og skær citronerne i mindre stykker. Fyld kyllingen med hvidløg og citron, gnid skindet med salt og steg den ved 200° i 70 min. Skræl gulerødderne og halver dem på langs. Vend gulerødderne i olien, kom dem i et ovnfast fad og lad dem stege med kyllingen i de sidste 40 min. Tag gulerødderne ud efter 20 min., dryp honningen og sesam over og stil dem tilbage i ovnen.
Madopskrift: Kristina Marckmann
SMUKKE TALLERKENER
Dekorative keramiske tallerkener i flotte pastelfarver.
Den rillede tallerken fås i shoppen for 39 kr...
Find flere opskrifter her...
Marineret kyllingebryst og salat
Påskekylling
Kylling i hvidvin
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop