Sprød and i skjul
![](https://imgix.familiejournal.dk/media/websites/familiejournalen-dot-dk/website/jul/1-julemad/2012/12/51-sproed-and-i-skjul-362.jpg?auto=format,compress&fit=crop&ar=320:180&crop=faces,entropy)
Ingredienser til and i pitabrød
(4 pers.)
2 andebryster
1 spsk. olie
1 dl hoisin sauce
2 gulerødder
4 forårsløg
1 snackpeber
8 pitabrød
1 spsk. sesamfrø
Prøv også: And med rabarber og forårsløg
ER DU OGSÅ JULEENTUSIAST?
Vil du have juleopskrifter, kreative dekorationer, tips og gode gaveidéer - eller vil du dele dine tips? Besøg vores hyggelige julefællesskab på Facebook
Sådan gør du
Skær andebrysterne i tynde skiver, rist dem i olien ved høj varme og krydr dem med salt og peber. Kom det ristede andekød i et fad og hæld hoisin saucen over. Skær gulerødder, forårsløg og peber i strimler og lun pitabrødene. Fyld brødene med grønsager og andekød, drys med sesam og server.
Opskrift: Kristina Marckmann
Prøv også...
Hjemmelavede flæskesvær med chili
Minideller og varm kålsalat
Julens klassikere
Vi har samlet alle de bedste juleopskrifter til en god, gammeldags jul med masser af hygge...