Opskrifter
Stegt kylling med avocadosalat
Fredag, 15. januar 2021Af Pia Andreassen, Foto: Martin Tanggaard Foto: Martin Tanggaard
Skal aftensmaden være lavet på kort tid? Så prøv denne hverdagsret med stegt kylling og avocadosalat.
![](https://imgix.familiejournal.dk/media/article/2019_son_ng_02_04-1.jpg?auto=format,compress&fit=crop&ar=320:180&fp-x=0.72&fp-y=0.31)
Opskrift på stegt kylling med avocadosalat
(2 personer)
- 2 store kyllingebrystfileter
- Olivenolie til stegning
- Salt og peber
- 2 hjertesalater
- 1 avocado
- 1 rød peberfrugt
- 1 lille rødløg
- ½ spsk. honning
- ½ spsk. dijonsennep
- 2 spsk. olivenolie
Tilbehør:
- Bagte kartofler
- Cremefraiche 5 %
Prøv også: 3 retter med kylling, du nemt kan lave
Fremgangsmåde:
Afpuds kyllingefileterne, og dup dem tørre. Brun dem i olie ved god varme i ca. 1 minut på hver side. Krydr med salt og peber. Skru ned for blusset, og steg yderligere ca. 5 minutter på hver side.
Prøv også: Kylling i æggewrap
Skær hjertesalat i kvarter, og fordel i 2 skåle. Skær avocado og peberfrugt i tern og løget i ringe, og anret det hele i skålene.
Rør honning, sennep og ½ spsk. vand sammen. Tilsæt olie under omrøring, og smag til med salt og peber.
Hæld dressingen over salaten og servér straks, evt. med bagte kartofler og lidt cremefraiche til.
Prøv også: Kylling i fad med rosmarin og peberfrugt