Opskrifter
Wraps med thaikylling
Torsdag, 22. juli 2010af Redaktion
Supernem ret til de travle hverdage
![](https://imgix.familiejournal.dk/media/72ad4549aa4c442baba701552e60d277.jpg?auto=format,compress&fit=crop&ar=320:180&crop=faces,entropy)
(2 pers.)
20 min.
240 g kyllinge-inderfilet
1 cm ingefær
1 rød thaichili
1 fed hvidløg
1 spsk. rapsolie
1 spsk. oystersauce
2 gulerødder
1 rød peber
1 mini romainesalat
100 g spæde spirer
4 tortilla eller fladbrød
Sweet chili sauce
Skær inderfileterne i mindre stykker og hak ingefær, chili og hvidløg. Steg kyllingestykkerne gyldne i olien sammen med ingefær, chili og hvidløg. Skræl gulerødderne og skær dem og peberfrugten i tynde strimler. Snit salaten og skyl spirerne. Lun tortillaerne og fyld dem med kylling, gulerødder, peberfrugtsalat og spirer. Hæld lidt chilisauce på, rul tortillaerne sammen og server.
Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen
Find flere opskrifter her...
Wraps med krydret kylling
Vegetariske madpandekager
Pandekager med kylling og courgetter